BejelentésHonrizonmax Ingatlaniroda, Ausztriai ingatlanok
Értékálló befektetési ingatlanok Ausztriában

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Csak nálunk !

Legújabb ausztriai ingatlan ajánlataink

tovább >>LinkekCégünk a Murau és környéki ingatlanok, kizárólagos magyarországi képviseletével rendelkezik. Ha ismeri a környéket, tudja, hogy a magyarok által közkedvelt síparadicsomáról van szó.

Murau jelentős fejlődésen megy keresztül napjainkban is, törekszenek arra, hogy egész évben megtalálja mindenki a kedvenc szabadidős tevékenységét. " Mint a kék szalag húzódik át a Mura folyó a régión. Összeköti az embereket a sokoldalú természettel.

Merüljön bele az egyedülállóhegyvidékbe! Erdők és mezők ameddig a szem ellát. Egy világszínvonalú sörmárka. Hagyományok és kultúra összeköttetésben a modern világgal- egy valódi műalkotás ezen a kis darab földön. Élvezze a helyiek szívélyességét és vendégszeretetét. Minden nap egy új kaland! Fedezze fel a régiót kerékpáron, vonaton vagy kirándulva. "

Ha szeretne Ausztriában ingatlant vásárolni, akár saját célra akár befektetésnek, hívjon minket bizalommal és mi megkeressük Önnek a legmegfelelőbb ingatlant. Megszervezzük az első bemutatástól a vásárlásig az utat. Az első ajánlattól az adás-vételi szerződésig.

mobil:          + 36 30 344 7444   Rétfalvi Andrea

                   + 36 30 344 7555

tel. / fax:      + 36 26 360 484

 

email:  info@horizonmax.hu                      www.horizonmax.hu

 

 

                         

 

 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!